Mezun

6000+

Öğrenci

Her Gün

9.00 - 18.00

Bizi Arayın

 

Grafik Tasarım Kursu İstanbul

Grafik Tasarım Kursu İstanbul
Kitap tasarımı
Dergi tasarımı
Mizampaj
Kart visit tasarımı
Web sitesi tasarımı
Logo tasarımı
Fotoğraf düzenleme

Grafik tasarım kursu istanbul da sizleride bekleriz

80 saat 8 hafta

Grafik tasarım, hem ekranda hem de basılı olarak sayısız biçimde etrafımızdadır, ancak bir iletişim hedefi oluşturmak için her zaman görüntülerden ve kelimelerden oluşur. Bu dört derslik dizi, öğrencileri karmaşık grafik tasarım yapmak için gereken temel becerilerle tanıştırır: süreç, tarihsel bağlam ve görüntü oluşturma ve tipografi yoluyla iletişim. Sıra, her kursun becerilerini uygulayan bir bitirme projesi ve profesyonel bir portföy için uygun bitmiş bir markalaşma projesinde akran geri bildirimi ile tamamlanır.

Bu uzmanlığın amacı, öğrencileri grafik tasarım alanında “yapmak ve iletişim kurmak” için bir dizi aktarılabilir resmi ve kavramsal araçla donatmaktır. Bu temel beceri seti, öğrencileri grafik tasarımda resmi çalışmalar için donatacak ve arayüz tasarımı, hareketli grafikler ve editoryal tasarımda daha fazla çalışma için bir başlangıç ​​noktası olacaktır.

Grafik Tasarım Derslerini Keşfedin

Grafik tasarım yolculuğunuzda bir sonraki adımı atın. Bu Skillshare sınıflarıyla, daha güçlü bir tasarımcı olmak ve grafik tasarım portföyünüzü geliştirmek için çok çeşitli konuları, araçları, teknikleri ve ilkeleri keşfedebilirsiniz. İster deneyimli bir profesyonel olun, ister yeni başlayanlar için grafik tasarım arıyorsanız, tipografi, renk, tasarım trendleri, logo tasarımı, özel yazı tipi tasarımı, el yazısı, illüstrasyon, çevrimiçi derslerle becerilerinizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. ve ötesi, hepsi yetenekli grafik tasarımcılar ve çalışan profesyoneller tarafından öğretilir. Adobe Photoshop, Illustrator ve InDesign gibi grafik tasarım yazılımlarının nasıl kullanılacağını öğrenebilir ve kendi grafik tasarım projelerinizi tamamlayıp paylaşarak uygulamalı deneyim kazanırsınız.

https://3dakademi.com/tarihler/

 

grafik tasarım kursu İstanbul
grafik tasarım kursu İstanbul
grafik tasarım kursu İstanbul
grafik tasarım kursu İstanbul
Başvuru Formu

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi 9 - 18
  • Salı 9 - 18
  • Çarşamba 9 - 18
  • Perşembe 9 - 18
  • Cuma 9 - 18
  • Cumartesi 9 - 18
  • Pazar 9 - 18
Telif Koruma

Sohbeti Aç
1
Yardıma ihtiyacınız var mı?
Merhaba,
Size yardımcı olmak için buradayız!